Sunday, September 15, 2013

Produk terbaru dari MOMs Agro......

Haiiissshhh....lamanya tak update blog ni, dh bersawang jgk la kan..huhu..okes nk pendek kan cite, saya nk bagitau kepada rakan2 semua mengenai produk terbaru dari MOMs Agro...Rak dan Sangkar..yaayyyyy..semua ni custom made dari MOMs sendiri hasil dari penelitian dan pencarian rekabentuk2 yang bersesuaian.

1. Rack Super suitable for cage D304, 6304.
- Mengenai rak ini, material yang digunakan adalah aluminium keras 1.2mm, hasil dari pemantaun hamper 3bulan tiada sebarang kakisan aka karat serta sebarang kerosakan kebengkokkan pada struktur..kira lulus ar ni..hihihi..rak ni dipasang hanya menggunakan skru pada lokasi tertentu sahaja dan selebihnya MOMs dah lekatkan sendiri.Memang mudah untuk pemasangan bak akata orang ramai..pompuan pon bley pasang cenggini...Sistem kumbahan pula MOMs guna PVC pipe 6.5inci untuk takungan dan gelongsoran MOMs telah gunakan Zink dgn kebolehkerjaan yg lebih baik berbanding kepingan aluminium nipis. Untuk proses pembersihan hanya perlu tanggalkan palung PVC shj..mudah kan..yang lebih penting..ianya Nampak kemas dan boleh la letak kt depan rumah..ni asek duk blkg umah je haiwan kesayangan anda tu..ishh..isshh....HARGA ???? nanti periksa kat bawah ek..

 
Kaedah pemasangan rak boleh usha kat blog kawan ni Azura Rabbits   --- jangan salah faham tau tuan punya blog tu PENGEDAR SAH yang TUNGGAL... :)


2. Rack Premium attach with BRC anti-rust cage
- Mengenai rak premium ni, ambooooiii premium gitu..struktur pembinaan masih menggunakan produk yang sama. cuma untuk rak ni  penggunaa tray plastic masih digunakan cuma size yang agak besar dan lebih luas (bukan untuk sadap tinja byk2 tapi lebih kepada lebih bersih dan arnab tak tersedak busuk tinja tu..ciaaan dia). Kedalaman tray 3.25" mmg lebih tinggi isipadunye. Cage pula MOMs gunakan BRC 18G tahan karat dan sememangnye dah terbukti ketahanan karatnya. Size untuk cage mengikut ukuran tray iaitu 3ft x 2ft. Untuk rak ini, MOMs sediakan 6bilik dgn ukuran setiap bilik 18 x 24 x 18H . Memang selesa untuk haiwan kesayangan anda. Antara kelebihan penggunana rak ini ialah dapat mengekang aliran urin arnab dari melencong jauh ke luar tray. HARGA ??? cek kt bawah sket je lagi....


* note : model untuk rak premium menggunakn barang recycle dr balen2 projek MOMs sblm ni dimana terdapapt beberapa bhgn yg dilakukan penyambungan semula. Untuk barang jualan, TIADA bahagian sambungan semula yg boleh menggagalkan kekuatan struktur. (MODEL shj)


Okes, di sini MOMs nak senaraikan harga2 serta model pilihan yang rakan2 minati. Produk boleh tempah dahulu. Penghantaran samada menggunakan pos (SKYNET) atau penghantran melalui MOMs sendiri..leh borak2 key... :)

1. Rak Super untuk 6304, D304
 - 1 Tingkat        : RM 130
 - 1 Tingkat berserta BRC cage 2/3pintu : RM200
 - 2 Tingkat        : RM 250
 - 2 Tingkat berserta BRC cage 2/3 pintu : RM410

2. Rak PREMIUM
 - 1 Tingkat         : RM180 ( 1 atau 2 pintu )
 - 2 Tingkat         : RM370 ( 1 atau 2 pintu )
 - 3 Tingkat         : RM520 ( 1 atau 2 pintu )

Jika berminat boleh hubungi MOMs 0177517801 untuk pertanyaan atau tempahan..nak borak2 pon bley.
Untuk kawasan kawasan Selangor/KL atau untuk readystock boleh hubungi Azura Rabbit 0166778860

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...